Emma S

vädret...

Publicerad 2012-10-25 16:17:00 i

åh vad är det med vädret idag, heelt kaos. Har precis pluggat lite och ska föröska få i mig något och sen vidare till stan med mamma. Ska fixa lite grejer till helgen, konfalägeeeeer! Kommer faktiskt bli riktigt kul, jag och fredrik ska tävla om allt som vanligt, hehe. Direkt hem sen och iväg på träning, och ikväll måste jag iväg till Emil, eftersom han åker imorgon, paniik. 
 
Hör av mig sen, pusspusspuss
 
 

tystas ner

Publicerad 2012-10-24 22:33:00 i

haha, såg nu att jag inte bloggat sen i förrgår. Skriver mobilinlägg hela tiden men gör inte klart dom och så glömmer jag det, hehe. Jaja, kom inte ihåg vad jag gjorde igår, ända jag minns är att simprovet blev inställt, fuu.
Idag åkte jag och Ella hem till mig, fotade och snackade lite och sen satte jag mig och plugga från 4 till 9. Väntade på Emil, men han kom aldrig så nu är jag jätte sur. Men ska träffa honom imorgon så det ordnar sig. 
 
Har suttit med ett vinterjacka inlägg, det blev dessvärre bara jackor jag önskar mig, men jag tror ni får tillräckligt inspiration ändå. Ska prata klart med bajb i telefonen nu, hörs imorgon puss
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela