Emma S

det är så mentalt

Publicerad 2013-01-31 22:36:53 i Friidrott,

Var hos sjukgymnasten, och det kändes så skönt. Det var så bra att bara få det fastställt och berätta precis hur jag kände. Fick nya övningar att göra, varranan dag. Ska verkligen gå in för det. Vill så gärna kunna tävla max på både Mångkamps USM och USM. Vill kunna träna fullt ut utan smärtor och hinder. Sjukgymnasten sa att jag hade en bristning, vet inte vad jag ska tro eftersom jag kunde hoppa 171 med denna bristning.. Sjukt konstigt. Jag inser mer och mer att det är så fruktansvärt mentalt, jag inbillar mig själv och går runt och känner och tänker på det. Så det bästa jag kan göra just nu är att bara träna och låta bli att tänka på det. För att ha den tanken, känslan, som säger att jag är skadad gör så jag får ännu ondare. Det är som att säga; tänk inte på en rosa elefant. Visst tänkte ni på en rosa elefant? (jag tänkte på den i Fem myror är fler än fyra elefanter)
 
Skadad är det värsta jag vet. Man kan inte göra något åt det. Eller det är klart, man kan ju göra så det blir bra, men för stunden. Man känner sig helt handikappad. Att se Tess springa i maxfart runt 200m banan får en att bli så arg. Man vill bara ta tag i skadan och slänga bort den. Och oxå ställa sig och springa max. Självklart har Tess också haft skador o.s.v, men man blir avundsjuk på att inte kunna träna. Som de andra. Jag har bara en att skylla på. 
Mig själv. Och det känns så skönt att få ta tag i skadan och bara kasta iväg den. Ida sa till mig idag att jag inte kan slå bort skadan. Men det är precis vad jag ska göra. Jag ska skicka skadan till andra sidan jordklotet. Och nu ska jag sluta kalla skadan för skada. För det är ingen skada. Det är bara en psykisk irriterande dum någoting. 
 
Ni ska se den fina rosa tejpen som sitter över hela mitt ben också, den stimulerar hela blodcirckulationen. 
Det var kul för er som läste detta inlägg, jag tror ni sätter ett fet K på hela skiten. Men jag är inte skadad, bara så alla vet. Men jag kommer få ta det lugnt med höjdhoppet, och det får mig att må helt sick. 
 
godnatt
 

Chokladpannkakor

Publicerad 2013-01-29 21:20:00 i Food,


 
ca 9 små pannkakor
1/2 dl mjöl
2 msk mjölk
1/2 dl lätt keso
1 tsk kakao
1 tsk vaniljpulver
1 ägg
 
Kalorier totalt: ungefär 240
 
Mixa keson till en slät smet, häll sedan ner resten av ingridienserna och vispa. Grädda till pannkakor eller plättar.
Jag var rädd att pannkakorna skulle bli för beska, så jag hällde i 1/2 dl farinsocker, kanske inte jätte nyttigt, men gott blev det. Funkar dock säkert jätte bra utan!
 
 
 
 
 
Och min fina smoothie som jag doppade pannkakorna i.
 
1 smoothie.
1 dl lätt naturell yoghurt
100 g hallon/blåbär
1/2 Banan
Valfritt: is

Kalorier:
ungefär 130
 
Mixa allting i en mixer och ställ in i frysen under natten, då blir smoothien lite mer som en glass eller så dricker ni den på en gång som en normal smoothie. Om ni inte har tid med det kan ni mixa is i smoothien, om ni har tur kan er mixer krossa isen bra. supergooott
 
Ska jag blogga mer om mat? hehe lol love food
 
 
 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela