Emma S

BLOPPISEVENT !!!

Publicerad 2013-11-24 12:00:00 i Bloppis, Everyday, Samarbeten, Blogg,

Hej på er, nu har jag en sjukt nays sak att berätta. För några veckor sen ringde Elsa till mig och berättade en fantastisk grej. Jag har tillsammans med www.nattstad.se/emmyerlander, www.nattstad.se/filippaLL
www.nattstad.se/emmyerlander, elsaw.se planerat ett stort event lördagen den 7 december. Vi alla fyra har stort intresse för kläder och nu när garderoben är överfylld så kände vi att vi borde ha en stor Bloppis! 
 
Vi skall ha en stor bloppis där vi skall sälja märkeskläder från bla RaRe, Nolita, Rabens Saloner, Hunkydory, Odd Molly och mycket mycket mer. Priserna kommer ligga mellan 50 - 500 kronor och vi tar endast emot kontanter. (Väskor, skor och jackor kan komma att kosta mer) På plats bjuds det på grym musik, dryck och tilltugg, tävlingar och en fantastisk stämning! De 10 första kunderna som köper något får även med sig en goodiebag hem vilket ni inte vill missa..
 

VAR? ÅNÄSVÄGEN 9, REDBERGSPLATSEN.

NÄR? LÖRDAG DEN 7 DECEMBER 12-17


 

Det är väldigt enkelt att hitta. Spårvagn 1, 3 och buss 17 går till Redbergsplatsen. Ni hoppar av och kommer se skyltar så ni vet vilken riktning ni skall börja gå i.

 

Det kommer självklart finnas tid att få prata med oss, ställa frågor, få tips och fota! Vi har ingen aning om hur många som är intresserade att komma men vi ska försöka ordna så alla får komma in och är under tak. Jag skulle rekomendera att ni är där så tidigt som möjligt, jag kommer tyvärr inte kunna vara där hela eventet, men jag hoppas jag får träffa så många av mina bloggläsare som möjligt!

Vi är medvetna om att vi inte är de första bloggarna i Göteborg som anordnar ett sånt här event, men ni vet, precis som jag vad inspiration är till för. Vi är väldigt stolta att vi lyckats väldigt bra på egen hand, älskade Emmy har bokat lokal, hyrt musikanläggning och tillsammans har vi jagat sponsorer. Ni alla är varmt välkommna, ses där!!

 

 
Gå även med i facebook evenemanget för update: Bloppisevent i Göteborg!

 

Kommentarer

Postat av: Johanna

Publicerad 2013-11-24 21:33:30

vad tycker du om; Parajumper New Arches-W jackan? tack på förhand! <3

Svar: Mycket fin!
emma söderström

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-11-25 08:35:23

Skulle du kunna skriva vilken tid du är där och när du inte är det, så man vet när man ska komma ifall man vill prata med fig?!

Svar: Jag kommer vara där från 12 till 3 ungefär! :)
emma söderström

Postat av: Linnéa

Publicerad 2013-11-25 15:03:18

Fin blogg du har! Just nu har jag en tävling i bloggen där du kan vinna ett snyggt armband. Välkommen att delta! Kram :)

http://www.leonea.myshowroom.se

Postat av: Superstarss

Publicerad 2013-11-25 17:25:49

Hej bästa emma! Åhh hoppas allt är bra med dig. skulle varit såå himla kul om du titta in på våran blogg, eller länka den på din blogg! Inte för vi tror att du skulle gjort det men skulle ha varit såå coolt! Kraaaam❤️

Postat av: Elina

Publicerad 2013-11-25 19:40:43

Har du haft något annat jobb än modelljobb?

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela