Emma S

hemlängtan

Publicerad 2013-11-04 14:04:01 i Everyday, Träningsläger Spanien 2013,Sista passet på arena avklarat och nu ligger vi vid poolen och har det så bra. Ni kan lita på att vi pressar nu! Senare skall vi ha ett sista träningspass i poolen och efter det packa ihop. Vill inte hem men samtidigt har jag ganska mycket hemlängtan. Har mycket att ta itu med, och det kommer bli så skönt med all energi jag fått den här veckan!

Försöker publicera bilder ikväll, annars hörs vi imorgon, bussen från hotellet går halv 5 på morgonen.. Kommentarer

Postat av: Lovisa

Publicerad 2013-11-04 14:18:32

Hej! Ska snart iväg och åka skidor och du har jätte snygga skidkläder så kan du lägga ut lite bilder på dem skulle bli jätte glad :) jag tror det var när du bar i åre

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-11-04 19:33:49

Emma du är verkligen hur fin som helst och verkar vara en jättehärlig person! Och no offence nu, men varför vågar du inte säga vart din pälsjacka är ifrån? Du har fått hur många kommentarer som helst om det, du svarar på alla andra frågor osv men INTE just frågorna om din jacka. Och om du visar din outfit och har den jackan på dig skriver du vart allt är ifrån men vart jackan är ifrån skiter du helt i. Varför? Skäms du över vart den kommer ifrån eller vadå? Nu vet ju de flesta att den är från H&M men ändå, lite patetiskt kanske? Den är verkligen hur fin som helst och det finns väldigt många som letar efter en jacka precis som den så tycker det är lite konstigt att du bara inte kan ge ett svar vart den är ifrån. Så svårt är det väl inte? Sen det där med att Elsa skrev på sin blogg vart den är ifrån, och sen ber du henne ändra svaret. En så big deal är det väl inte? Eller? Haha, låter kanske som att jag överdriver nu, det är bara en jacka, men ändå.. Lite töntigt av dig :)

Postat av: Emma

Publicerad 2013-11-04 20:40:31

Så härligt ni verkar ha det! Hoppas du får ett bra avslut på träningslägret! :)

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-11-04 20:53:58

Jag undrar hur lång du är! Har precis börjat kolla på din blogg men du har såå fina kläder. Också tar du fina bilder :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela