Emma S

det regnar och jag älskar frÅgor

Publicerad 2012-09-30 16:28:00 i Q/A,

Q: vad heter appen?

A: Appen som jag använder när jag tränat heter Endomondo, som du ser på bilden, haha! :)


Q: hur mycket ville de att du skulle väga? hur lång vill de att man ska vara? Och vad heter deras hemsida? Snällaaa svara!

A: De flesta modellagenturer har samma krav, det finns nog ingen bestämd vikt, utan de går på måtten. Och de flesta vill då att man ska vara under 90 cm runt låren/midjan. www.modellink.se


Q: Gå ner i vikt? Du är ju smal som en pinne? <3 menar på ett bra sätt ;*

A: Bli smalare helt enkelt, tack! men modellagenturer är modellagenturer :)

 

Q: alexander esbjörs?

A: Yes, Alexander Esbjörs :)


Q: menar du alex och rasmus på ebba ? hahah :)

A: Jaa

 

Q: Hej emma! Jätte fin blogg!!! Vart är det nånstans du powewalkar? det var jätte fin skog eller väg. Kramis

A: Haha vet inte riktigt varför du undrar det, men det är i en skog där jag bor :)

 

Q: Jag vet att det här kanske är en konstig fråga, men alltså har du något bra tips för att gå ner i vikt? Jag inte alls tjock eller mullig, men jag skulle vilja ha en platt mage liksom. Tycker du att situps är bra eller finns det något annat?

A: Jag har ett väldigt bra tips faktsikt, som de på modellagenturen rekomenderade. Gå en timma varje dag. Varje morgon, i ett bra tempo. Jag ska iallfall testa, och se om det funkar. Men det finns tusen olika sätt och det är från person till person. Men träna och ät bra, och situps kan faktiskt funka :') 

 

Q: känner du han?

A: Isak Danielson? Nej jag kan inte säga att vi känner varandra, men vi hälsar på varandra, har träffats några gånger och våra föräldrar känner varandra. Vi har både sommarhus i Bovallstrand :) han är så grymt bra! 

 

Q: Emma! Du är helt underbart söt och verkar jätte snäll. Men såg på din Facebook att du blivit singel. Vad har hänt? Du måste inte svara om du inte vill om det är privat tycker du. ^^ Hejdå

A: Tack så jätte mycket! Jag har fått väldigt mycket frågor om detta. Och ja, jag är singel men önskar till tusen att jag inte var det.

 

Q: hej , vad e det för modell/namn på dina primes ? :)

A: Åhh, jag suger på sånt där, Men vanliga svarta med stålhetta, tror att dom heter Energineer eller något sånt! :)

 

Q: vad har du för typsnitt? snälla svara!

A: Om du syftar på mina rubriker så heter den 'Neou'!

 

Q: Älskar din blogg, min absoluta favoritblogg och jag önskar verkligen att jag var som du! Men jag undrar bara vet något annat ställe än Fiorucci som man kan köpa American Vintage tröjor på? De hade bara svarta och vita när jag kolla där. Och kan du snäääälla göra videobloggar? Vet att du inte vill, men ändååååå.
Du och din blogg är bäst! Kram!

A: Åh tack, blir så glad när jag får sådana hära kommentarer! Jag köpte min vita D.O och där har dom väldigt många olika färger, och oftast många inne, så gå dit :) haha, vet inte, är inte så braa på att prata i kamera... Tack igen :)

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela