Emma S

Kommentarer

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-12-07 08:11:43

Hahaha jag döööör......... Seriöst! Goodie bagsen, hur ni ställer upp dryckerna, kom på någonting själva. Ni skrev ju att ni hade gjort exakt allt själv men ni härmar ju A,J,E och Gertrudes bloppis in i minsta detalj. Jaja! Tyckte bara att det var kul. Och nej, ingen behövde skydda stackars Emma nu för ni vet också att det är sant.

Svar: Okej, what to do? Vi är väl medvetna om att vi inte är först. Har du något annat förslag hur man ska ställa upp drickor?
Det jag menade det är att vi har bokat allt själva, letat sponsorer och suttit och fixat med bilder och plakat själva. Jag är säker på att A, J, E och G fixade minst lika mycket som oss.

Jag tycker det är dåligt att du skriver såhär till oss. Vi har arbetat i veckor och kommer ha en grym bloppis idag. Jag kan inte hjälpa att vi båda har goodiebags från nattstad. Tyck istället att det är kul att fler blir inspirerade av tjejerna, de har varit en stor inspirationskälla för oss. Om du känner att du stör dig så himla mycket, håll det för dig själv. Alla blir mycket gladare då. Kram Emma
emma söderström

Postat av: Anonym

Publicerad 2013-12-07 16:08:39

vad heter ditt objektiv till din kamera? :)

Kommentera inlägget här
Publiceras ej

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela